Til de tegnegale unger 242


I får lige et hurtigt tip fra mig. Sara og Naja elsker begge to at tegne. De tegner meget ofte, de slæber den ene tegning med hjem efter den anden. De farvelægger malebøger og tegner efter deres farvoritfigurer. Appen Drawing Now for kids faldt derfor straks i god jord, specielt hos den store. Appen rummer en samling af frugt, grønt og andre madvarer (keeedelig ifølge mine piger) men også forskellige kendte figurer og dyr. Skridt for skridt viser appen, hvordan de forskellige motiver skal tegnes. Så nu tegnes der fehoveder og smølfer i stor stil.

…de kan så passende komme i denne lækre ramme fra Ram’n, som lige er kommet ind af døren i dag. Den skal I nok høre mere om, men den er allerede elsket. Meget højt. Både på udseende og funktionalitet. Love it.

ramn

Hent den gratis app Drawing Now for kids. Appen er gratis, men I skal være opmærksomme på, at der kører et reklamebanner i bunden af appen. Der er intet fint og fancy ved Draw Now, men der sker noget fint og fancy i børnenes hovede, når de tegner!

Appen er både til iPhone og iPad.

AppStoredansk

 

Appen findes også til android i Google Play

google-play

Følg Mors Apps:

Leave a comment

242 thoughts on “Til de tegnegale unger