K for Klara 7


…eller K for Kanon godt tilbud! For lige nu kan du få det første bind i Line Kyed Knudsens serie om pigen Klara helt gratis. Sara slugte den. Hun læste den først på iPad og læste den bagefter i papirudgaven. Hun kunne slet ikke slippe den, og er nu igang med den næste bog i serien, som heldigvis rummer hele 6 bøger. Den sidste bog i serien K for Klara: Så er der krig netop er udkommet.

Bøgerne kan købes i iBooks til 49 kr. stykket. Men K for Klara: Hjerteveninder er altså gratis lige nu. 

kforklara

K for Klara: Hjerteveninder handler om venskab. Den handler om angsten for at miste hjerteveninden til en anden. Noget ALLE piger kender til. Rose og Klara er rigtig gode veninder. Så gode veninder, at  de har  købt en venindehalskæde. Men den første dag i 3.klasse ser Klara, at Rose ikke har sin halskæde på. Samtidig med det er der startet en ny pige i klassen. Det er Julie. Julie kender Rose i forvejen. Uh, man får helt ondt i maven, og det gør Klara også. Men heldigvis ender det hele godt.

Vores Sara har lige skiftet skole. Det er en stor ting,  og det er ikke helt let. Hun skulle flytte fra de gode veninder og over i en klasse med hele 18 piger. Hun kommer med garanti til at opleve tøse-fnidder. Det er måske også grunden til at hun slugte bogen. Den første bog er lånt ud til den nye veninde Klara, og Sara læser den næste bog i serien højt for de andre piger i SFOen.

foto 1 (12)

Bogen er en del af Carlsens Stribede serie, der henvender sig til børn, der har læst i et lille stykke tid, men som kræver mere sproglig udfordring. Denne bog har LIX 19. Den har letgenkendelige ord og typografien er stor, åben og læsbar.

Skynd dig at hente bogen nu!

AppStoredansk

 

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

7 thoughts on “K for Klara