Troldeliv 264


Gør dig klar til at lære en hel troldefamilie at kende. Du kan ikke komme uden om dem. De er skønne, finurlige og intet mindre end fantastiske.

Billedbøgerne Troldeliv er skrevet af Peter Madsen og hans kone Sissel Bøe. Med appen Troldeliv får du adgang til hele troldeuniverset. Appen er vanvittig smukt illustreret af Peter Madsen (Valhalla), og de danner en fantastisk ramme til de dragende fortællinger om den nysgerrige Paja og den dovne Pajko, der sammen med resten af deres store finurlige troldefamilie bor i en troldehøj under et ældgammelt træ dybt inde i skoven.

troldeliv

 

troldeliv2

Troldeliv-appen fra Carlsen er så meget et download værd. Vi elsker hele universet omkring troldefamilien. Det er uden tvivl nogen af de bedste børnebøger, vi har læst. Historierne om troldene tryllebinder børnene fuldstændig. Billedbøgerne egner sig glimrende som højtlæsning ved sovetid, og Sara er selv i stand til at læse dem. Derfor kunne vi også godt ønske, at det var muligt at læse bøgerne selv via appen og ikke kun få dem læst højt. Men der er dog ikke noget bedre end at læne sig tilbage og lytte til Ellen Hillingsøs oplæsning. Og det gælder ikke kun for ungerne. Man glemmer faktisk helt, hvor afslappende og dejligt det er at få læst bøger højt. 

Troldeliv er gratis, og med appen følger bøgerne: Troldefamilie og Bedste venner. Herudover kan du via appen købe de resterende fortællinger enkeltvis eller samlet med rabat.

Besøg Troldelivs helt egen hjemmeside. Du kan selvfølgelig også købe bøgerne enkeltvis i helt ægte papir. Bøgerne koster 99,95 kr. stykket. Læs mere her. 

AppStoredansk

Målgruppe: 4-10 år.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

264 thoughts on “Troldeliv