10 fingers + 275


Det er fredag. Traditionen tro byder App Store på et væld af gode gratis apps, der alle er gratis i en begrænset periode. I skal selvfølgelig tippes, men det bliver det korte tip. Da det nu er min tur til sygdom. Så liggende under dynen får I lige et par gode apps.

10fingers3 10finger2 10fingers

10 fingers + er en helt unik app, der ved hjælp af appens touchfunktion lærer barnet om tallene. Når barnet sætter tre fingre på skærmen vises cifret “3” , og tallet ” tre ” udtales. Desværre ikke på dansk.  Men på engelsk, fransk , tysk, spansk , baskisk , Luxembourg, hollandsk og polsk 🙂 Vi kan jo håbe på dansk på et tidspunkt. 

Skynd dig at hente appen!

Målgruppe: 3-6 år.

Appen er kun til iPad.

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

275 thoughts on “10 fingers +