Opdatering til Pengeby 382


Den super gode app Pengeby, som både mine egne børn og mine skolebørn elsker, er blevet opdateret. En ventet opdatering, som jeg er så glad for er kommet. Med det nye Familiespillet skal barnet hjælpe en familien med at styre husholdningen, udgifter og opsparing gennem et helt år. Man må ikke gå i minus (åh åh). Så barnet skal lære at prioritere, når der både skal være råd til bilen, der går i stykker og sommerferien sydpå. Det er spil for de 6-9 årige. Opdateringen ser meget lovende ud, det virker avanceret på en måde som de lidt større børn vil finde spændende. Jeg glæder mig til at vise det til Sara.

 

foto 1 (5)

foto 2 (8)

foto 3 (5)

 

 

Læs meget mere om Pengeby i min tidligere anmeldelse af appen. Den finder du lige her. 

Pengeby appen er ganske gratis – og nu endnu bedre end før. Hent appen og leg med økonomien…

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

382 thoughts on “Opdatering til Pengeby