Tillykke til Vitello 25


Sådan! Vinderen af dette års Orla pris er fundet. Det blev bogen “Vitello gør en god gerning” af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen. Orla Prisen er en pris, der bliver uddelt hvert år. Det, der gør denne pris speciel er, at det er børn der nominerer. Det er også børn,  der vælger hvem der skal vinde. Det må klart være den bedste pris for en børnebogsforfatter. Orlaprisen er lavet af DR og Læselyst – et program for børn, bøger og læsning. På DRs hjemmeside kan man faktisk se hvordan prisuddelingen foregik. Se det hele lige her.

vitello

Stort tillykke til Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen.

Alle bøgerne om den herlige gavtyv Vitello kan købes i iBooks. De koster 45 kr stykket, undtagen den første i serien Vitello ridser en bil. Den koster 35 kr. Alle bøger er oplæst af skuespilleren Nicholas Bro. De er simpelthen så gode, og de er et hit til oplæsning.

Du kan også vinde et eksemplar af vinderbogen her på Mors Apps i samarbejde med Gyldendal. Der er tre bøger på højkant. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg. Du kan få et ekstra lod ved at LIKE indlægget her på Facebook og skrive en kommentar. Jeg trækker lod mandag aften. Vinderne får direkte besked.

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

25 thoughts on “Tillykke til Vitello