Paper Ocean


Jeg har tidligere skrevet om Mr. Shingus Paper Zoo på Mors Apps. En super lækker app, hvor barnet skal folde de fineste origamidyr. En app vi har været rigtig glade for, og som har inspireret til fine “ægte origimaidyr”. Nu har pigerne og jeg har afprøvet efterfølgeren til Paper Zoo, og det med ganske stor begejstring.

Den nyeste app hedder Paper Ocean, den er som forgængeren, en kreativ legeplads, hvor barnet denne skal folde dyr, som lever i vandet og derefter lege med dem.

paperocean1

Ved start er appen et tomt hav. Opgaven er nu at fylde havet op med de fineste dyr. Der er 20 forskellige designs at vælge mellem.  Man dog kun får 5 af gangen, og først når de er lavet låses flere op. Barnet får et virituelt papir, og skal herefter følge instruktionerne på skærmen. Det er tydeligt markeret, og man kan ikke lave fejl. Det er faktisk så fint illustreret, at man let kan sidde med et papir ved siden af, og folde dyrene i virkeligheden også.

paperocean2

Når dyret (på skærmen) er foldet, kan barnet vælge at tilføje lidt personlige detaljer. Man kan ændre farven og fx give fisken et fint overskæg. Herefter springer dyret ud i vandet, og barnet kan “lege” med det i vandet, og give dyret mad. Efterhånden som havet fyldes op, tjener man perler. Disse perler kan bruges på at låse seks minispil op. Spillene er lette og sjove, og begge piger synes de er sjove.

paperocean3

Paper Ocean er en rigtig flot børneapp. Der er til mange timers sjov, den er let at gå til – og det bedste: den inspirerer til at folde de fineste origamidyr. Vi kan varmt anbefale denne Paper Ocean.

 

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment