Dr. Pandas legetøjsbiler 277


Så har TribePlay sendt en ny Dr. Panda app i App Store. Dr. Pandas legetøjsbiler er en rigtig fin børneapp til de mindste, hvor barnet kan lege med biler i to interaktive minibyer – en sommerby og en vinterby.

panda

 

I appen skal barnet vælge frit mellem et bredt udvalg af forskellige køretøjer lige fra en brandbil, båd, lastbil, politibil, ambulance, almindelige biler og meget mere. Spillet går ud på, at barnet skal skifte mellem bilerne og løse forskellige opgaver. Barnet kan også bare køre frit rundt, lukker broer op og ned, sætte toget i gang og ellers bare lege med biler.

panda2

Dr. Pandas legetøjsbiler er udviklet til børn fra 2-4 år.Sara er langt over målgruppen, men har alligevel brugt appen meget. Naja synes også den er super sjov. Så sidder de med hver deres iPad og giver hinanden opgaver. Det er også muligt at styre flere biler på samme tid, så flere børn kan spille sammen på samme iPad. Det er en ret god detalje og et kæmpe plus for appen. Dog kunne det være fint, hvis man kunne bilerne ind til siden eller i en garage. Der er mange biler på vejen, og det kan godt forvirre de mindste lidt.

Dr. Pandas legetøjsbiler er en virkelig fin børneapp. Her er sjove detaljer og minispil gemt her og der og alle vegne. Her er til mange timers sjov – alene eller sammen med en god ven.

Appen er både til iPhone og iPad. Appen koster 13 kr. i App Store.

AppStoredanskAppen findes også til Android

google-play

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

277 thoughts on “Dr. Pandas legetøjsbiler