Fredagsfund 272


Så skal der leges med matematik for store og små!

Appen Quick Maths + er gratis i en begrænset periode. Vi har appen, og vi kan varmt anbefale den! Den er helt unik og genial i sin opbygning! I

fire forskellige opgavetyper arbejdes der med forskellige matematiske færdigheder. Opgaverne er inddelt i fire sværhedsgrader, så alle kan være med og dyste mod hinanden. Opretter man en bruger, kan følge sin – eller sit barns- udvikling. Det helt geniale ved appen er, at man skriver tallet med sin finger på skærmen. Det fungerer hammer godt, og er man ikke enig i formen, kan man ændre det under appens indstillinger. Så ud over at øve matematik, så øver man også at skrive tallene korrekt.

quick2

 

quick

 

quick3

Skynd dig at hente appen – og leg med matematik i helligdagsferien!

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

272 thoughts on “Fredagsfund