Lydbøger for børn 1


Appen Lydbøger for børn har været igennem en spændende opdatering, som vi har kigget på.

Da vi første gang prøvede “båndoptageren” med eventyr på kasettebånd var vi temmelig begejsterede – både store og små. Men jeg savnede en optagefunktion, da det ville give appen mange andre anvendelsesmuligheder. Nu er den her – altså optagefunktionen. Jeg elsker det. Igen bliver jeg mindet om hvor fed appen er. Helt realistisk skal man selvfølgelig trykke rec og start nede på samme tid, så går optagelsen i gang. Hvis man vil høre sin optagelse, så skal man selvfølgelig huske at spole tilbage først (hvilket jeg glemte. Suk.)

lydbøger1

Med i appen følger nu Prinsessen på ærten og et tomt bånd til 30 sekunders optagelse. I appens Bånd-shop  kan man købe flere historier, men også flere tomme bånd, så man ikke behøver slette sin optagelse.

Læs min tidligere anmeldelse af appen lige her.

Lydbøger for børn appen er helt gratis, så har du den ikke allerede er det bare med at hente den! Den er både til iPhone og iPad. Appen indeholder in-appkøb, men er sikret med en kode for at komme ud af appen.

Jeg kan kun sige: HUSK at opdatere jeres apps. Det kan næsten føles som at få en helt ny app 🙂

AppStoredansk

lydbøger2

Følg Mors Apps:

Leave a comment

One thought on “Lydbøger for børn