VIND UNIK Troldeliv-gave 297


Det er en god dag idag. Det er en god dag for ALLE Troldeliv-fans. Idag udkommer de sidste tre bøger nemlig. Det er troldehistorierne Heksen, Troldsuppe og Brunpels, du nu kan se, læse og ikke mindst høre på din iPhone eller iPad. Historierne er skrevet af Sissel Bøe og Peter Madsen og indlæst af Ellen Hillingsø.

Det skal helt klart fejres og du kan vinde en helt unik og meget flot gave! 

troldeliv

Den heldige vinder får en originaltegning af sin yndlingstrold – med en personlig dedikation. Hvis du har mulighed for det, er du velkommen til at komme forbi tegnestuen i Silkeborg og se Peter tegne din trold. Hvis ikke, sender vi tegningen til dig.

Det er da noget af en gave ikke? Den måtte meget gerne hænge på et af vores børneværelser!

Sådan deltager du: 
Skriv enten en kommentar her på bloggen eller til dette indlæg på Facebook. I kommentaren skal du skrive HVEM du vil læse Troldeliv bøgerne sammen med, og hvorfor tegningen skal laves til dem. Du kan altså få hele to lod med i puljen!

Jeg finder den super heldige vinder mandag den 2. juni kl. 20.00

Du kan læse meget mere om Troldeliv lige her. Du kan også læse mere om Troldeliv-appen her på Mors-apps. Vi har nemlig læst flere af bøgerne og ELSKER universet.
AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

297 thoughts on “VIND UNIK Troldeliv-gave