Gør turen til LEGOLAND endnu sjovere! 291


For et par weekender siden tog pigerne, min plejesøster på 9 og jeg til LEGOLAND. Det var en tur vi havde glædet os meget til. Den var grundigt planlagt hjemmefra. Vi tog nemlig til LEGOLAND med LEGOLANDs egen app på mobilen!

Appen rummer beskrivelser af alle forlysterne, et interaktivt kort, en liste over kommende events i parken, diverse informationer og tilbud og ikke mindst en interaktiv skattejagt.

legolandmap

Sara læste om samtlige forlystelser, udpegede toiletter (det er jo godt at vide) og lavede en plan over hvilke forlystelser hun skulle prøve på dagen. Hun læste også højt for lillesøster, og de studerede de forskellige højdekrav – en yderst vigtig detalje, når man bare er en lille pige på 4 år (med mod og krudt bagi).

Et par dage inden afgang kunne jeg overraske pigerne med, at vi også skulle have en overnatning på LEGOLAND Hotellet. Det tog kegler kan jeg love jer for. Specielt for min søde plejesøster, der aldrig havde overnattet på hotel før.

Der er ingen tvivl om, at selve turen til LEGOLAND er en fantastisk oplevelse for både store og små. Parken rummer uendelig mange muligheder og uendelig mange mennesker! Men vi var heldige, vi havde valgt en weekend med regnvejr. Så vi havde masser af plads, og vi kunne prøve tingene igen og igen.

foto 3foto 1 (4)

 

At have appen ved hånden var vildt smart. Vi brugte den som et kort, og vi krydsede de prøvede ting af. Vi skulle jo nødigt glemme noget, når nu det var så planlagt. Vi var også på den interaktive skattejagt, men måtte opgive, da der var et par poster vi ikke kunne finde.

Opholdet på hotellet var en gigantisk oplevelse. Man træder jo ind i en legeverden, som bare strækker sig så langt øjet kan se. Vi boede på et temaværelse med pirattema. Det var sjovt med sådan et par tøser, som er mere lyserøde end en noget andet er. Men de lod sig rive med lige med det samme. De hoppede rundt på søkort-gulvtæppet og måtte ikke træde på tingene (som alle andre de børn på hotellet). De stod måbende og kiggede på alle detaljer på værelset, og fandt hele tiden nye sjove ting. De elskede de små gaver på hovedpuden, og de lod sig rive med af hotellets skattejagt. Det var bare så godt. På puden lå også en sød lille historie, som Sara læste som godnathistorie for Maja og Naja. Det er virkelig gennemført og godt.

foto 2foto 1 (3) foto 4 (2)

 

Da vi alle lå under dynerne og lyttede til regnen (og Najas snorken) lavede vi en lille konkurrence. Med LEGOLAND appen skulle man læse om en forlystelse. Den der gættede det skulle læse om den næste. Det var ret sjovt, og det gav os en super viden om forlystelserne. Jeg havde fået en mappe med informationer om hotellet, historiske fakta og meget mere. Den sluttede vi af med at læse i. De store piger elskede at lytte til detaljer om LEGOLAND. De var specielt optaget af antallet af klodser, der var brugt rundt omkring. De informationer kunne godt være med i appen også samt være en del af hotellets faste inventar!

foto 2 (3)

Vi havde en vidunderlig weekend, som jeg så gerne vil gentage! Jeg kan varmt anbefale både appen og hotellet! Du kan hente appen ganske gratis i App Store. Appen er både til iPhone og iPad, men fungerer klart bedst på en iPhone. Det virker lidt fjollet at gå rundt med i iPad i LEGOLAND 🙂

AppStoredansk

Jvf. Markedsføringsloven er dette at betragte som et sponsoreret indlæg, da jeg har fået værelset til journalistpris. Alt hvad jeg har skrevet er dog min egen ærlige mening. 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

291 thoughts on “Gør turen til LEGOLAND endnu sjovere!