Postkortet fra Post Danmark 38


Sommerferien står lige for døren. Findes der noget bedre, end at sende en lille sommerhilsen til dem man kender? Altså en ægte papirhilsen og ikke bare en besked over Facebook eller en SMS. En skøn hilsen til familie, venner, børnehaven eller klassen.

Vi har testet appen Postkortet fra Post Danmark. Appen findes både til iOS og Android.  På ingen tid blive dine personlige sommerbilleder til et super fint postkort i en rigtig lækker og kraftig kvalitet. Vi har testet og sendt til os selv, og kvalitet er virkelig i top. Vi valgte et kvadratisk billede, og kortet kom i samme format. Men herudover kan man vælge postkort i A5- eller A4-format.

foto 4 (4)

Appen er super let at bruge. Man tager et billede med sin mobil, vælger et fra sit fotoalbum, Instagram eller Facebookprofil. Ved at trykke på billedet kan man redigere, vælge farve eller sort/hvid eller sætte sjove rammer på.

foto 1 (1)

 

Herefter vender man kortet om og skriver sin tekst og modtager af kortet. Man kan sætte op til fem modtagere på samme kort.

foto 2 (2)

Herefter vælger man kortets størrelse og går videre til betaling. Man kan gemme sine kortoplysninger (sikret af en personlig kode) så det bliver let at sende flere kort.

foto 3

Et lille tip, hvis du gerne vil bruge flere billeder på samme kort, så kan du med fordel bruge appen PicFrame. Appen koster 7 kr og er meget let at arbejde med. Jeg bruger den også ofte til mine billeder på Instagram. Appen findes også til Android.

Vi sendte vores bestilling afsted en lørdag. 5 dage senere lå det i postkassen. Post Danmark siger selv, at de  i samarbejde med det svenske postvæsen udskrive og sende postkortet til modtageren indenfor to hverdage, hvis du sender inden kl. 16 på en hverdag.

Prisen er den samme uanset hvilket land du sender til. A5 koster 19 Dkr. og A4 koster 29 Dkr. Hvis du skal sende mange postkort, kan du få rabat ved at forhåndskøbe 5, 10 eller 20 stk.

Vi kommer med garanti til at sende mange kort denne sommer (også til os selv, for det er da en let måde at få et lækkert billede til væggen på).

Postkortet appen er ganske gratis. Appen fungerer både på iPhone og iPad.
AppStoredansk

google-play

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

38 thoughts on “Postkortet fra Post Danmark