Frilæsning – bøger til den nye læser


Flere af jer efterspørger og søger bøger til begynderlæseren. Forlaget Lindhardt og Ringhof har nu gjort det lidt lettere for dig. De har netop udgivet en læseapp med gode bøger til de 7-10-årige læsere. Man kan købe en enkelt bog eller hele serien med rabat.

frilæsning

Det kan godt være svært og uoverskueligt som forælder at finde de rigtige bøger, hvor sværhedsgraden er tilpas, men fortællingen samtidig er spændende nok til at holde interessen for læsningen. Men med Frilæsnings-appen er det måske lettere. Med appen får I en hel samling af bøger, der alle passer til begynderlæseren. Barnet som HAR knækket koden, og har brug for bøger med lidt mere kød på. Bøger som har et spændende indhold og super flotte illustrationer, men samtidig er overskuelige at læse. Kniber det med at læse et ord, kan man trykke på det enkelte ord og få det læst op.

Frilæsning er gratis at hente og den første bog i serien K for Klara følger med gratis. 

Alle bøgerne i appen er del af en serie. Når jeg er på biblioteket med min klasse er serier i stor kurs. Børnene elsker at læse videre, og når de først er fanget af en serie skal ALLE i serien læses. De fleste af bøgerne er udgivet som en del af serien CARLSENS STRIBEDE og har lix fra 15 til 26. Serierne i appen er:

Peter Gotthardt: Elverdronningens riddere
Line Kyed Knudsen: K for Klara
Ulf Sindt: Turbo
Peter Gotthardt: Den magiske falk
Jo Salmson: Drageridderne
Jesper Nicolaj Christiansen: Ronin
Diverse forfattere: Mareridt
Katrine Marie Guldager: Frantz

Frilæsning er en oplagt app til sommerferielæsningen, hvor det jo fortsat er vigtigt at læse hver dag 🙂

AppStoredansk

frilæsning2

Følg Mors Apps:

Leave a comment