Vinderen er fundet 341


Vinderen af den store sommmer-skrivekonkurrence er fundet.

Udviklerne bag den super gode skrive-app Skriv og Læs satte et iTunes-gavekort på spil til en heldig lille forfatterspire. Skriv og Læsteamet har fået en række rigtig flotte bøger. Det var faktisk ret svært at vælge. Men i en konkurrence er der jo desværre kun en vinder.

Den heldige vinder er: Oscar Ebbesen. Stort tillykke Oscar – både med dit præmie, men også med din super flotte bog. Den er virkelig fin. foto (7)

Læs hele Oscars flotte bog lige her: Oscar Ebbesen.

I vil modtage iTunes-gavekortet på en mail i løbet af ugen.
Jeg vil samtidig lige sende et skulderklap videre til Janus – manden bag denne app. Janus gør et kæmpe arbejde for at styrke børns læring. Jeg vil gerne opfordre til, at alle I som har Skriv og Læs appen lige smutter forbi App Store. Her kan i give appen et par ord med på vejen. Det betyder meget for udviklerne, men også for alle de forældre, som kigger på apps i App Store.
WriteReader

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

341 thoughts on “Vinderen er fundet