Sago Mini Monsters 1


Appen Sago Mini Monsters er en rigtig sød app til de mindste. I monster-appen skal barnet lege med sit eget farverige monster. Ved start skal man trække sit monster op af slim, herefter kan man farvelægge det. Monstret får nu øjne og mund og vækkes til live. Nu er det op til barnet at give det mad, lege med det og sørge for at børste tænder. Op af slimet kommer forskellige genstande, som barnet skal bruge. Det er intuitivt og meget simpelt. Vil man skabe et nyt monster trykker man bare på en knap i højre hjørne, og en ny lille fyr kommer frem i det grønne slim.  Der er nærmest uendelige muligheder for udsmykning, og når man er færdig kan man tage et billede af sit skøre monster.

foto

monster

Appen er udviklet af Sago Mini, der har sat sig for at lave lege-apps til de mindste. Som altid med deres apps er grafikken enkel og flot. Der er ingen reklamer og links ud af appen. Det er en meget børnevenlig app.

Sago Mini Monsters koster 7 kr.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

One thought on “Sago Mini Monsters