Pixidust 23


Her til aften sad jeg og læste med Sara, lillesøster var puttet, så der var helt ro.  Derefter spillede hun lidt violin. Vi sluttede af i sofaen, hvor vi dystede i appen Science Vs. Magic (Kender du ikke den? den er et must have! Så fed, og man kan spille mod hinanden). Jeg vandt ikke. Inden Sara skulle i seng sad hun selv med sin iPad. Jeg spurgte indtil hvad hun lavede. Hun øvede engelsk. Jeg troede selvfølgelig, at hun havde fundet en af de mange lær-engelsk-apps, men nej. Den kreative Sara havde gang i en tegne-app og skrev på engelsk. Jeg måtte smile lidt. Her er hvad hun skrev:

pixidust

Jeg elsker jo lækre tegneapps. Jeg elsker kreative apps. Jeg er så heldig, at mine piger deler min begejstring. Sara havde her valgt appen Pixidust, som vi har haft i rigtig lang tid. Den vælges meget ofte frem for de andre tegneapps (og vi har mange). Og hvorfor?

Pixidust er super enkel i sin opbygning og meget fin. Den minder meget om en tegnetavle jeg havde som barn, hvor man kunne tegne med noget magnet, og derefter viske det ud ved at trække en pind (?). Pigerne har også sådan en (med Hello Kitty. Suk.). Men på iPad kan man noget andet. Den digitale dimension tilfører noget. Pixidust kan meget. Der er ultra flotte effekter, farver, stempler og baggrunde. De mange effekter er delt op i tema-pakker. Den er bare så flot og fin.

pixidust1 pixidust2

Men Sara valgte den helt enkle form. Hun brugte den som tavle. Hun brugte den til sin egen læring. På sin helt egen måde.

Appen Pixidust koster 25 kr. for den fulde version i App Store. Den er helt klart alle pengene værd. Appen findes også i en gratis version, hvor man via in-appkøb kan købe de enkelte temapakker. Appen er til iPad.

Du finder den fulde version af appen her:

AppStoredansk

Du kan finde gratis-versionen her:

AppStoredansk 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

23 thoughts on “Pixidust