Happis Ord er gratis 338


Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden vi første gang hentede Happi ord. At jeg ikke har nævnt den her på siden er faktisk en stor fejl. Det er virkelig en god app. Som i virkelig god!

I Happis Ord præsenteres barnet for tre billeder. Barnet skal nu finde sammenhængen mellem de tre billeder. Lige den type apps findes der mange af til voksne. Men Happis ord er til børn. Den er designet til børn og til at udvikle børns ordforråd, lære dem at stave og assosiere.

happisord1

 

Som belønning får barnet stjerner. For disse kan barnet købe samlekort til et album.  Det virker super motiverende. Jo bedre man er, jo flere stjerner.

Happis ord er bare vildt god. Jeg har brugt den meget sammen med elever i min dansk som andetsprogsundervisning, og den gav virkelig anledning til gode snakke, og kamp om at samle stjerner. Min Sara på 7 år har også haft stor fornøjelse af appen, og har fyldt bogen op med klistermærker.

Happis ord er udviklet af Happi Papi, som har formået at skabe nogle fantastiske læringsapps, hvor leg og læring følges ad. Vi elsker faktisk alle deres apps, som mest hører ind under underholdningskategorien, men jo bidrager til barnets læring! Se også Happi Staver – en super god kryds og tværs app. Happi læser – hvor barnet leger med at læse ord. Happi 123 – en super tal og let matematikapp. Happi og ordtyven – lækker lækker leg med ord app.

Men nu kommer det bedste næsten. Happis ord er faktisk gratis lige nu, så skynd dig for katten forbi App Store mættevuns!

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

338 thoughts on “Happis Ord er gratis