Vinder af e-bogen


Jeg lovede jo at finde de to vindere af e-bogen Pilot for dit barn af Ulla Dyrløv. Faktisk lovede jeg at gøre det igår. Men der gik fredagshygge og mor i den. Jeg krøb under dynen med mine piger. Men nu har jeg været listen af kommentarer igennem og fundet to heldige vindere, som nu kan bruge deres efterårsferie på at læse.

Stort tillykke til:

Lisa, som har skrevet denne kommentar: Jeg elsker også bøger af papir og bogreolen bugner – så kan kun være enig med din datter:) men der er stort set ik plads til flere så måske var det ik så tosset at prøve det dersens e-bog:) og Ulla Dyrløvs bog ville da være et fantastisk sted at starte så den vil jeg mægtig gerne vinde. God efterårsferie 🙂

Louise Linke Freese, som skrev en kommentar på Facebook med at hun vil give bogen videre til en veninde, som virkelig kæmper.

Jeg har sendt en promotionkode til jer direkte. Kontakt mig venligst, hvis I ikke har modtaget mail eller besked fra mig.

9788711343081.225x225-75

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment