Creator Island 11


Creator Island er en ny gratis app fra LEGO. Jeg vil gerne starte med at slå fast – den er virkelig lækker.

I appen har du en klar mission, du skal gøre en ø klar til beboelse, så de små minifigurer har et sted at bo. Det starter småt, men efterhånden som du tjener penge, bliver dine muligheder større. Du kan bygge flere ting, og du kan rejse til andre øer omkring dig. Men man skal hele tiden være opmærksom, for øen skal passes godt. Husene skal repereres og personerne være glade.

screen480x480 (3)

LEGO Creator Island har virkelig fanget Saras interesse. Hun har længe været hooket på Minecraft, hvor det sjove for hende var at bygge huse. Hun har også spillet Sims. Men Sims var for svært og uoverskueligt for hende. Men LEGO Creator Island kombinerer lidt de to typer spil. Hun får lov til at bygge – dog ikke selvstændigt og af egen fantasi, og hun skal tage sig af sine figurer.

screen480x480 (4)

Som altid med apps fra LEGO er appen i top!. Creator Island er virkelig gennemført og har en meget flot grafik og lydside. Skulle vi ønske mere, så var det muligheden for selv at bygge sine huse i appen.

screen480x480 (5)

Appens målgruppe er børn fra 9-11 år, men den vil helt sikkert også være et hit for de lidt yngre børn. Appen findes til iPad og android.

AppStoredansk

google-play

Følg Mors Apps:

Leave a comment

11 thoughts on “Creator Island