Mimbo Jimbo og den lange vinter 37


I dag udkommer der en nye bog om den populære blå elefant Mimbo Jimbo af Jakob Martin Strid. En Lyt&læs e-bog fra Forlaget Gyldendal.  Vi har fået lov til at læse, lytte og kigge med i den 120 sider lange bog.

I Mimbo Jimbo og den lange vinter går det helt galt. Der sker noget meget mystisk. Netop som vinteren er slut, begynder det at sne. Det vil slet ikke stoppe med at sne, og alt bliver hvidt. Sammen med sin ven Mumbo Jumbo begiver Mimbo Jimbo sig ud på en eventyrlig rejse. De skal hjælpe deres ven Frede, og finde årsagen til al den sne. På deres vej oplever de sære og mystiske ting.

FullSizeRender

Igen har Jakob Martin Strid skabt et mesterværk af en børnebog til de yngste. Bogen er spækket med sjove og finurlige illustrationer, som man kan bruge timer på at undersøge. Bogens sprog er let og fyldt med dialoger, som fastholder de yngste. Men teksten er krydret med sætninger, der sætter tanker i gang hos både store og små. Og heldigvis for det.

Bogen er så fin og god. Men man skal sætte god tid af til læsningen, for der er virkelig meget at kigge på.

Men “For syv syltede snedriver da også...” som Mimbo Jimbo ville sige, så kan I da også få lov til at læse med. Jeg har nemlig fået et eksemplar af bogen til en konkurrence. 

Skriv en kommentar til dette indlæg – hvem vil du læse Mimbo Jimbo og den lange vinter sammen med? Jeg trækker lod om den lækre bog på søndag. En kommentar her – og en kommentar på Facebook giver to lodder i hatten! 

Mimbo Jimbo og den lange vinter koster 89 kr. i App Store. AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

37 thoughts on “Mimbo Jimbo og den lange vinter