Pepi Tree er gratis 316


Den super fine app Pepi Tree er gratis i dag.

Her er hvad jeg tidligere har skrevet om appen:

Denne app bliver jeg simpelthen nødt til at tippe jer med. Den er bare så god, og begge mine piger er vilde med den. På en sjov måde lærer barnet om skovens dyr.

Pepi Tree rummer 6 små spil, der alle har forskellige sjove spil-elementer i sig. Den flotte grafik og dejlige lydside i Pepi Tree fanger ungerne lige med det samme. Og jeg elsker at Naja kommer og fortæller mig, at muldvarpen spiser regnorm, og at Sara bemærker, at runderne i de små spil ikke er de samme hver gang.

Appen er udviklet af er Pepi Play – folkene bag den herlige app Pepi Bath, som mine piger ELSKER. Pepi Tree finde både til iPhone og iPad. Der er en LITE-version til begge, så appen kan afprøves gratis inden køb. Den fulde version af spillet koster 13 kr. En god pris synes jeg!

Du finder appen her.

Appen findes også til Android lige her.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

316 thoughts on “Pepi Tree er gratis