Dagens pakke fra Gyldendal 3. dec.


Igen i år disker Gyldendal op med en toplækker julekalender til dig. På Gyldendals FacebooksideGyldendal Family kan du dagligt se hvilken bog kalenderen bringer. Der venter dig virkelig gode og meget populære titler.

gyldendalbanner

I dag d. 3. december får du den fantastiske bog om elefanten Mimbo Jimbo.

IMG_0163.480x480-75

Fra App Store:

Hvad oplever Mimbo Jimbo og Mumbo Jumbo på deres rejse hen over junglen, hvordan hjælper
de tigerungen, og hvordan slutter en hver eventyrlig dag?
Læs om dette og meget mere, i Jakob Martin Strids børnebog, som kan glæde børn helt fra toårs-alderen.
I e-bogsudgaven af Mimbo Jimbo bliver teksten læst højt samtidig med, at de små kan bladre i bogens sider og se Jakob Martin Strids flotte illustrationer. Men man kan også vælge at læse teksten selv og se på de flotte billeder eller begge dele: Få bogen læst højt af Martin Brygmann, mens man selv følger med i tekste og ser tegningerne. Man bladrer selv og bestemmer selv tempoet.
Bogen er indlæst af Martin Brygmann.

Normalpris 39 kr.

I iBooks.

 

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment