Dagens pakke fra Gyldendal 4. dec. 42


Igen i år disker Gyldendal op med en toplækker julekalender til dig. På Gyldendals FacebooksideGyldendal Family kan du dagligt se hvilken bog kalenderen bringer. Der venter dig virkelig gode og meget populære titler.

gyldendalbanner

I dag d. 4.dec kan du læse om Fanny – i den første bog i serien  Fanny flytter 1 – Operation Gekko.

cover225x225 (2)

Bogen vil lige være noget for mine piger i 3.klasse. Men henvender sig også til de lidt ældre læsere. Fra App Store: Den første bog i en ny serie af Kirsten Sonne Harild om Fanny, der udsættes for noget af en omvæltning, da hun flytter til Bornholm med sin mor, sin ny papfar og dennes 11-årige tvillingesønner.
Det er bestemt ikke Fannys drøm at flytte til Bornholm. Men der var ingen, der spurgte hende, om hun ønskede sig at bo langtvæk fra vennerne i et faldefærdigt parcelhus sammen to tvillinge-papbrødre på 11. Og deres gekko .

Normalpris 85 kr.

SAXO.

Google Play.

iBooks.

 

 

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

42 thoughts on “Dagens pakke fra Gyldendal 4. dec.