Hop og dans 55


Dagen i dag kan virkelig være lang – både for store og små. Her kommer et fantastisk sjovt tip til at slå tiden lidt ihjel med.

Gå til App Store. Hent appen Just Dance Now på din iPad. Hent samtidig appen på din iPhone. Når appen er hentet begge steder arbejder den sammen. I kan nu danse med jeres iPhone i hånden foran jeres iPad. Det virker – og det er så smart.

screen480x480

Som en ekstra bonus kan I lige nu danse en fantastisk juledans. Den er så sjov og giver sved på panden. Har I ikke muligheden for at hente appen, så gå på Youtube og søg på Just Dance. Her ligger flere af sangene, og man kan danse. Dog uden at måle point. Hvis I søger på Just Dance Christmas kommer den skøre julemandsdans også frem. Jeg har danset den MANGE gange med min klasse her i december måned.

Se den her: https://www.youtube.com/watch?v=10TUPkt2ez0

 

Du finder Just Dance Now appen lige her. Den er gratis, men kan kan købe VIP adgang via appen. En VIP adgang giver adgang til alle sange. Med gratis versionen får du kun udvalgte sange at danse til.

AppStoredanskDu kan også hente appen til Android

google-play

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

55 thoughts on “Hop og dans