Marble Mixer


I min søgen efter nye sjove apps har jeg fundet Marble Mixer.

screen480x480 (1)

Marble Mixer er et kuglespil for op til fire personer, hvor man spiller med glaskugler. På fornem vis bringer appen de klassiske  glaskugler ind i den teknologiske tidsalder. Appen har tre forskellige spilmuligheder.screen480x480 (4)

Et meget børnevenlig spil, hvor man skal fodre et monster med glaskugler.

screen480x480 (3)

Der er et spil, hvor man på tid skal sørge for at skyde sig til point og samtidig forhindre de andre spillere i at få point.

screen480x480 (2)

 

Det sidste spil er klart det sjoveste, her skal man placere sine kugler efter tur, og samtidig skyde de andres kugler af banen. Men uanset hvilket spil man vælger, så er det super underholdende – både for store og små spillere.

Marble Mixer er virkelig en god app. Det bedste er klart at spille mod andre. Her bringes den sociale dimension i spil, næsten som ved et traditionelt brætspil. Det er faktisk en app, hvor hele familien kan være med. I denne weekend dystede både pigernes oldemor på 81 og lille kusine på 20 mdr med os andre. Til stor morskab for alle. Har man ikke en at spille mod, så kan appen indstilles til en computermodstander, men den er svær at slå.

Marble Mixer  koster 16 kr. i App Store. Vi har allerede nu spillet det virkelig mange gange, så den har helt klart været de 16 kr. værd.

AppStoredansk

Appen findes også til Android – her er den faktisk gratis! Du finder appen lige her.

google-play

Følg Mors Apps:

Leave a comment