Konkurrence – vind med appen BabyTummel


Nu har du chancen for at vinde en super lækker træningsbold fra sisselshop.dk. Træningsbolden er intet mindre end genial til babytræning og bolden benyttes til flere af øvelserne i appen Babytummel.

Babytummel er et must have til dig med baby.

Appen er udviklet af fysioterapeut Lene Raadkjær Jørgensen, der har stor erfaring som instruktør af babygymnastikhold – også kaldet BabyTummel.

babytummel1

Appen er inddelt i tre aldersgrupper med flere instruktioner til super gode øvelser.  BabyTummel indeholder en beskrivelse af barnets motoriske udvikling i de tre stadier. De enkelte øvelser er rigt illustreret med flotte billeder og meget udførlig forklaring, så det kan næsten ikke gå galt. Der er endda forslag til sange man kan synge til øvelserne. Samtidig kan man læse, hvad øvelsen stimulerer.

Det er virkelig en anvendelig app, den er en håndsrækning til forældrene. Det er bare med at komme i gang med at tumle med baby!

BabyTummel er gratis at hente, og her følger der 3-4 øvelser med i hver kategori. For 49 kr. kan man købe hele appens indhold, man kan også vælge at købe appens tre dele hver for sig.

Læs meget mere om BabyTummel lige her. 

Og du kan altså vinde den super lækre bold, der har en værdi af 215 kr. 

sisselshop

Det eneste du skal gøre for at vinde denne fantastiske bold er at skrive en kommentar til dette indlæg. Det kan du gøre på fire forskellige måder. På den måde kan du få tre lodder i posen. Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 25.2.2015. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på www.mors-apps.com. 

1. Skriv en kommentar til dette indlæg her på mors-apps. 

2. Skriv en kommentar til dette indlæg på Facebook. 

3. Har du købt min app, så tjek ekstra chancen for at vinde i bunden af indlægget derinde. (Og har du ikke købt min app, så gør det meget gerne. Så hjælper du mig med mit arbejde med bloggen og gør mig rigtig glad!)

4. Find Mors Apps på Instagram og del konkurrencebilledet med teksten #vindmedmorsapps – søg på MORSAPPS og jeg kommer frem. 

AppStoredanskHusk også at besøge BabyTummel på Facebook og hold dig opdateret med gode øvelser til baby.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment