Skolebarn snart? Vind en smuk ABC-plakat. 313


abc

…10 dage er det antal dage Shanti Naja har tilbage i børnehaven. 10 dage og så er hun skolebarn. Hun hoppede op og ned i jubel, da vi talte om det her til aften. Hun glæder sig mere til det, end hun glæder sig til sin fødselsdag og jul. Det siger meget, når man er 5 år.

Det er så stort. Lige om lidt er der fokus på nye rammer, nye relationer, nye regler, lege og kammerater. Men det er også tid til et endnu større fokus på bogstaver og tal. Den sidste del leger vi med, og Shanti Naja er meget interesseret i det. Men den første del kan vi ikke lære hende. Det er hendes verden og hendes nye spændende liv.

Kolding er jo min by. Koldingkunsteren Lydia Wienberg har lavet en sindsyg flot ABC plakat, som vil pynte på alle de små kommende skolebørns værelser. Eller måske endda i stuen, for den er sindsyg flot – ikke?

abc

 

Jeg har fået lov til at udlodde en plakat til en konkurrence, så plakaten kan rent faktisk blive din. Jeg ved godt, at det ikke har noget med apps at gøre, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at spørge om et eksemplar til jer 🙂

Lydia Wienbergs smukke plakat og mange flere kan købes via siden Barn i Danmark, som faktisk er en rigtig god side til alle os med børn.  Plakaten koster  299 kr + forsendelse 30 kr.  Men  bestiller du og betaler via Mobilepay på tlf. 21193850 og skriver Mors Apps i beskeden, så er forsendelsen gratis.

Du kan smide i alt tre lodder i puljen. Jeg finder vinderen fredag d. 20.marts. Vinderne offentliggøres på www.mors-apps.com. 

1. Skriv en kommentar til dette indlæg

2. Skriv en kommentar til delingen af dette indlæg på Mors Apps Facebookside. 

3. Besøg Mors Apps på Instagram (søg på MORSAPPS) og del konkurrencebilledet derinde. 

Vil I lege med bogstaver og tal gennem apps, så tjek min liste over gode apps til de små kommende skolebørn. Du finder listen lige her.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

313 thoughts on “Skolebarn snart? Vind en smuk ABC-plakat.