Wuwu & co 200


Wuwu & Co er en speciel og meget smuk dansk børnebog skrevet af Merete Helle. Den er efter min mening et kunstværk til børn.

IMG_2932

Wuwu og hendes venner oplever den koldeste vinter i flere tusind år. De er derfor søgt hen til et lille rødt hus. Herfra er det barnets opgave at hjælpe dem. Ligger iPaden ned, kan man bladre i bogen og læse historien – men løftes iPaden op bliver alt anderledes. Barnet bliver nu en del af handlingen, og skal løse forskellige opgaver for Wuwu og vennerne. Det kan være at ryste den eller at vække små sovende væsner ved at puste. Man skal dreje rundt om sig selv for at finde rundt, så det er en app, hvor man ikke bare kan sidde stille og “falde hen”.

IMG_2931

Wuwu & co. er imponerende flot, den virker dragende på barnet, som får en meget anderledes og helt unik læseoplevelse. Begge mine piger var opslugte.

Du kan få en lille forsmag på bogens imponerende grafik og teknik lige her. 

Bogen koster 39 kr. i App Store.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

200 thoughts on “Wuwu & co