Zoonyt på din iPad 41


Vi boede mange år i København inden vi flyttede til Kolding. Sara blev født i København, og Valby vores base med den lille nye baby. Zoologisk have blev en fast del af vores dagligdag. Både Stefan og jeg havde årskort dertil, og lille Sara fulgte med helt fra spæd. Jeg sad ved aberne og læste i solen, mens hun sov i barnevognen. Vi så dyr, vi spiste is og vi nød det. Nu savner vi det, og taler ofte om vores mange ture i Københavns Zoo.

Jeg vil derfor tippe jer med denne Zoo-app.

IMG_2936

 

Zoonyt er Zoologisk Haves eget blad, det udkommer fire gange årligt, og det plejede at komme til vores postkasse. Men nu kan vi følge med i dyrenes liv her fra Kolding. I denne gratis app-udgave af magasinet kan man se flotte billedserier fra Zoo, få nyt om dyrene og de aktiviteter, du kan opleve i Zoo. Man kan også læse om Zoos arbejde med at bevare dyr i naturen verden over. Helt gratis.

Når appen er hentet gemmer den sig under den faste app “Bladkiosk”.

Zoonyt findes både i App Store og i Google Play.

AppStoredansk

google-play

Følg Mors Apps:

Leave a comment

41 thoughts on “Zoonyt på din iPad