Mediationer til børn 2 – konkurrence 171


Der er en 2’er på vej til den meget populære af Meditationer for børn. Den ligger lige nu til review hos Apple, så den er at finde når som helst.

Vil du være en af de allerførste til at prøve appen?

Så har du nu muligheden for at vinde appen med Mors Apps. Jeg har fået 5 eksemplarer af appen. 

IMG_5698 IMG_5699

Om appen: Appen indeholder 7 meditationer for børn i alderen 7-12 år. Meditationerne varer mellem 7 og 17 minutter, og guider blidt og kærligt barnet dybere i sin egen kerne. Meditationerne kan bruges om aftenen for at hjælpe barnet til at falde i søvn, som en dejlig start på dagen, eller som et lille pusterum dagen igennem. Appen kan bruges til grupper af børn, i skoler, institutioner eller sfo´er som et lille afbræk i en lang dag.
Der er dejlig og rolig meditationsmusik i baggrunden, som ligeledes ligger tilgængelig i appen. Det kan anbefales at barnet har høretelefoner på når det lytter til meditationerne, for en mere rolig og koncentreret oplevelse.
Musikken kan bruges til at lytte til efter meditationen, evt. mens barnet falder i søvn.
Meditationerne tager afsæt i de buddhistiske mindfulness principper, men er udviklet således at de er tilgængelige for børn helt ned til 7 års alderen.
Når barnet mestrer at holde koncentrationen, samt fordybe sig i meditationerne er det muligt at gå videre til niveau 3 appen.
Alle meditationerne er skrevet og oplæst af Rikke Christensen.
Lyder det ikke bare godt?
Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at skrive en kommentar til dette indlæg.

Det kan du gøre på tre forskellige måder. På den måde kan du få tre lodder i posen. Jeg finder den heldige vinder lørdag d. 4.4.2015. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på www.mors-apps.com. 

1. Skriv en kommentar til dette indlæg her på mors-apps. 

2. Skriv en kommentar til dette indlæg på Facebook. 

3. Har du købt min app, så tjek ekstra chancen for at vinde i bunden af indlægget derinde. (Og har du ikke købt min app, så gør det meget gerne. Så hjælper du mig med mit arbejde med bloggen og gør mig rigtig glad! Den koster kun 8 kr.)

Følg Mors Apps:

Leave a comment

171 thoughts on “Mediationer til børn 2 – konkurrence