Pages Navigation Menu

De bedste børneapps og andet sjov til børn.

MiniMo Town

I de sidste par uger har pigerne og jeg afprøvet  MiniMo Town – en ny danskudviklet app til begynderengelsk.

Jeg læste om appen via Facebook og købte den straks. Det er meget typisk mig, jeg kan ikke holde mig tilbage. Udviklerne sendte mig faktisk et anmeldereksemplar af appen dagen efter. Men det betyder jo, at jeg har et eksemplar af appen til en konkurrence :-) Læs mere i slutningen, hvor du også kan se en anden super lækker præmie.

Det kunne  faktisk ikke være bedre timet. Appens udgivelse faldt sammen med en omgang skoldkopper hos yngstebarnet. Så hun var prøvekanin med det samme, men måtte dele med os andre.

minimotown

MiniMo Town er et spil, hvor barnet skal bygge deres helt egen by ved at stave ord. Det falder lige i både yngste- og størstebarnet smag. De elsker apps, hvor man skal bygge noget op som i Hay Day og MineCraft. Så på det punkt rammer MiniMo Town fuldstændig plet. At man så samtidig lærer lette engelske ord og alle bogstaver er jo bare en kæmpe bonus.

IMG_2972

Appen rummer fem forskellige verdener, hvor barnet gradvist introduceres for bogstaverne og ord. Der er ikke andet end en genbrugsstation, når appen startes første gang. Det er nu barnets opgave, at give indbyggerne de ting, de ønsker sig. Barnet tjener mønter og “skills” til at komme videre til den næste runde. For mønterne kan barnet købe yderligere ting til byen, hvilket er en super god detalje for et par byggebørn som mine. Efterhånden, som børnene udvider deres by med flere huse, legepladser og indbyggere, så forbedres deres kundskaber i engelsk ligeledes. Smart.

IMG_2971

 

Som en rigtig sjov detalje, bor der monstre i de fire af verdenerne. De såkaldte MiniMonsters består af Purp, Filch, Paw og Oop. Vi har indtil videre mødt Slimmonsteret Purp, som snasker hele din by ind i lyserødt slim, hvis du altså ikke er hurtig og stoppe ham. Vi har også hilst på Filch, som elsker at stjæle dine bogstaver. Den frækkert. Vi er endnu ikke stødt på Kildemonstret Paw og Pruttemonsteret Oop, men dem glæder vi os meget til at møde. Specielt Oop, han kan da ikke være andet end sjov. Det skal vi nok nå inden påsken er omme. Størstebarnet er nemlig ramt af skoldkopper nu, så tid er der masser af.

saraanmelderSara på 8 år har skrevet sin egen anmeldelse af appen her. Det tog lang tid, og hun var meget koncentreret. 

Du skal lave en by og stave ord på engelsk. Der også fire monstre et slimmonster,  et sjælemonster, et pruttemonster og et kildemonster. Der er flere verdener der er 5 verdener. I den første kan man kun bruge disse bogstaver abcde. I slimmonsterts verden er der kun de her bogstaver fghijk. I stjælemonsterns verden er der klmnop. I kildemonsterts  verden er der qrstu. I den sidste verden hos pruttemonsteret er der vwxyz. Du skal ikke sidde og tænke på den første verden fordi der ikke er skevet noget om at der ikke er noget monster i den verden. Det er fordi der lærer du hvordan  man spiller spillet. Sir bare det er super godt og sjovt.

Vi er ret vilde med MiniMo Town. Den lader børnene lege med engelsk på en meget fin måde. Den kobler leg og læring sammen på en meget fin måde, som falder i yngstebarnet på 5 års smag, men også udfordrer Sara på 8 år. Naja sidder konsekvent og gentager både bogstaver og ord på engelsk. Jeg ville ønske jeg havde en lille optagelse af det, for det lyder bare så fint. Hun går meget højt op i udtalen. Appen er opbygget på en måde, så det automatisk justerer spillets sværhedsgrad, så det matcher barnets niveau. Der er næsten 15o forskellige ord. Dog kunne vi godt ønske os, at man selv kunne indstille sværhedsgraden. Hun behøver ikke få gentaget alle bogstaver i ordene hver gang. Så det kunne være lækkert, hvis man kunne få lov til at koble det fra. På den måde vil appen også nå et bredere plublikum. Det har den nemlig klart potentialet til. Den kan jo også helt tryllebinde mig. Heldigvis giver appen mulighed for, at tre spillere kan have hver deres verden på en gang. Så vi har hver vores. Ja, jeg har også en.

Nu til den fantastiske præmie. Tjek lige disse fire herlige krammemonstre. Et af disse MiniMonsters kan blive dine. Jeg trækker lod om bamserne og mit anmeldereksemplar af appen. Altså mine piger er total utilfredse, da de mener, at samtlige monstre skal bo hos os. Men jeg vil altså ikke have huset slimet til, en der stjæler, kilder eller prutter. Så here you go – en total lækker gave til hele fire af jer. Oop går nemlig sammen med koden til appen. Tjek mulighed 3 for at vinde denne lækre pakke.

Hvad skal du så gøre, for at få fingrene i denne lækre gave? Som altid:

1. Skriv en kommentar til dette indlæg her på bloggen.

2. Like og skriv en kommentar til indlægget på Facebook. Et ret godt sted at følge med også, da jeg her lynhurtigt kan tippe dig om gratis apps.

3. Tjek muligheden via min app, som jeg jo kun varmt kan anbefale dig at købe. Du støtter mig ved at købe appen – og du bliver konstant opdateret på de nyeste børneapps. Det er faktisk sådan, at Oop kun kan vindes af en af dem, der har min app. Du finder appen lige her.  Har du allerede købt MiniMo Town, fordi du bare ikke kan lade være (som mig), så er du velkommen til at vælge en anden app til en værdi af 25 kr.

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 5. april. Vinderne får direkte besked og offentliggøres på www.mors-apps.com

monstre

Appen koster 25 kr i App Store. Se en lille film af appen her. 

AppStoredansk

 

24 Kommentarer

 1. de sødeste små monstre – kan godt forstå dine piger gerne ville beholde dem :-) hvis jeg skulle være så heldig at vinde, lover jeg at det lille væsen vil få det skønt hos min søn på 5 :-)

 2. Sådan et sødt lille sødt lille monster ville blive passet godt på her os os

 3. Den vil min søn på 3 blive glad for

 4. vi vil også gerne tilbyde et af de små “kræ” et hjem

 5. Det lyder lige som et spil for mine to piger på 7 og 9 år som også elsker byggespil og samtidig vil have godt af at få trænet engelsk

 6. den vil være lige noget for min datter på 6 år!

 7. “Skills” så fin en anmeldelse Sara har skrevet. Her vil Ida elske at bygge en ny verden. God påske

 8. Den lyder bare rigtig god, og den ville helt sikkert være noget for os. Vi smider med glæde et lod i puljen til denne app.

 9. Ja tusind tak…. Lige for

 10. Ja tak :-)

 11. Ville være så fedt at vinde denne super app

 12. Den skal jeg da vinde. Fordi jeg er så sød og smuk! (Og har en søn der har godt af lidt afveksling fra Minecraft).
  God påske til jer i det Jyske.

 13. Yes please!

 14. den ville jeg rigtig gerne vinde. Har 3 unger der ville kunne få glæde af den:-)

 15. nøj, det ville glæde min store pige med den præmie <3

 16. Lige en app for mine tre børn. Den ældste der i år har fået et nyt yndlingsfag: engelsk og tvillingerne der netop er startet i 0. Og er blevet meget interesseret i bogstaver, lyde og børnestavning:)

 17. Åh ja den vil min søn blive glad for.

 18. Ja tak

 19. Den ser super spændende ud og som noget der lige er sagen for min søn. Han er begyndt i skole, og er meget optaget af at han næste år skal lære engelsk.
  Samtidig bruger vi rigtig meget tid på Rigshospitalet, så jeg er konstant på jagt efter gode apps, som kan være med til at få tiden til at gå en smule hurtigere.

  God påske til alle

 20. Skøn præmie

 21. Lyder som den perfekte App til mine tre drenge :-)
  Og mon ikke min mellemste mand vil blive ellevild over bamsen (han samler) kan ikke få nok :-)
  Trykker fingre for vi vinder

 22. din datters anmeldelse af appen har fået min datter på 7 helt op på dupperne, til at træne bogstaver og sprog ( hun starter med engelsk til sommer i skolen og hun nyder at lære..). Tak for de skønne tips til fede apps til ungerne

 23. Min datter ville elske at få appen i fødselsdagsgave!

 24. Fantastisk præmie, som mine tøser ville elske!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Mors-apps_468x60Mors-apps_468x60