Nu app med Snuderikkerne 30


Så er den her. Efterfølgeren til den virkelig gode app Snudeik, som jeg har anbefalet her, der og alle vegne, fordi den er så fin. Den nye app Snip Snap Snuderne kan hentes gratis i App Store. Hent den i dag fredag 3. april og få Snuderik gratis med. Normalt koster Snuderik 29 kr. som in-app køb. Bemærk det gælder kun i dag fredag d. 3. april.

Snip Snap Snuderne er en samling af sangene Snuderik og en masse helt nyindspillede godnatsange. Når appen hentes følger Pjerrot sagde til månen og Lille Peter Edderkop med gratis. De andre sange kan købes.

snuderik3snuderik2 snuderik

Lidt mere info fra udviklerne:

Tag med Snip Snap Snuderne i drømmeland

Vi elsker at synge med vores børn og især godnatsange er hyggeligt og nærværende. Nu kan du få hjælp af Snip Snap Snuderne til at få puttet poderne med søde og smukke godnatsange.  Tag Snip Snap Snuderne med i seng og lad dem synge dit barns favorit eller måske en I aldrig har hørt før – og lad jer inspirere til selv at synge sangene sammen. 

Husk bisserne! Snip Snap Snuderne hjælper jer med at “fange banditterne” i munden med en helt ny tandbørstesang. 

Godnat og sov godt 🙂 

Se en lille trailer for appen lige her.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

30 thoughts on “Nu app med Snuderikkerne