Super fin app 34


Bemærk – appen er nedsat med 66 % indtil d. 11. maj. Så hent den nu til kun 8 kr!!!

Auto Repair er en virkelig fin børneapp, hvor barnet er en mekaniker. Appen rummer hele 21 forskellige “minispil” som er pakket ind som reparationer på biler. Alle er spil er lette at gå til, men med små skjulte fede detaljer og læringselementer.

screen520x924 (1)

Appen opfordrer barnet til at tænke kreativt, og flere af opgaverne har forskellige løsningsmuligheder. Hvad sker der mon, hvis man gør det på en anden måde. Den “ud-af-boxen-tænkning” er ret lækker, og gør blot Auto Repair endnu mere interessant.
Udover et godt game-play og de meget gode spil-detaljer, så er appen helt i top på grafik og lydsiden. Den er kræs, og jeg har selv lyst til at spille den. Det siger meget om en børneapp til de 3-7 årige!

screen520x924

screen520x924 (2)

screen520x924 (3)

Al den her lækkerhed i Auto Repair koster faktisk kun 8 kr. Det synes jeg er ret vildt. Man får virkelig meget for pengene. Du finder appen lige her. Bemærk appen er nedsat 66 % i pris frem til d. 11.maj!

AppStoredansk

Appen findes også i en gratis version. Her får du fire minispil – altså reparationsmuligheder. På den måde er det muligt at afprøve, om appen vil være noget for jer. Hos os var der ingen tvivl, Shanti Naja synes den er virkelig virkelig god, så hun skulle ikke smile mange gange til mig, så var den købt. (og så siger vi ikke, at et faktisk var fordi, jeg var vildt nysgerrig på de mange minispil vel?)

AppStoredansk

banner1

Følg Mors Apps:

Leave a comment

34 thoughts on “Super fin app