ShapeKit


Leg med former og lav film

ShapeKit er en meget fin kreativ app, hvor barnet leger med former og farver. Med ShapeKit kan man skabe små figurer og bygge ud fra fantasien. Man starter med at vælge form og farve, man kan tilføje lige så mange former man vil. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. Man skal så sætte formerne sammen, lave effekter og måske give figurerne øjne. Herefter kan man bringe figuren til live gennem stopmotion, hvor man laver en lille film.

screen480x480 (5)

Appen fungerer virkelig godt. Vi skulle lige lure konceptet, som umiddelbart ikke lige var helt let. Det viste det sig så alligevel at være. Appen er baseret på den nysgerrige tilgang, så det er bare med at trykke løs på knapperne og se hvad der sker.

screen480x480 (7)

Mulighederne er nærmest uendelige, man kan lave mange fine figurer. Det virkelig sjove sker, når man skal animere figurerne. Det kan pigerne her få lang tid til at gå med.

ShapeKit fungerer rigtig godt. Det er en super sjov og virkelig kreativ app.

Appen koster 25 kr. i App Store.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment