Vind en fantastisk bogpakke 24


KONKURRENCE – VIND BOGPAKKE

I samarbejde med Forlaget Carlsen udlodder Mors Apps en fantastisk sommerferie-bogpakke, der vil glæde både store og små. Bogpakken indeholder: Viola og veninderne af Line Kyed Knudsen, Sjov med perler af Tanja Neukircher, Hej smukke af Inez Gavilanes, Hjulene på bussen og andre fagtesange og Sur, sur, sur og andre børnesange. FullSizeRender (3)

5 super lækre bøger til sommerferien – til kreativitet, til højtlæsning, til smukkesering og til skønsang.

Sådan deltager du:
Skriv i kommentarfeltet enten på bloggen Mors-apps, via Facebook eller på Instagram: Hvorfor er det dig der skal vinde en bogpakke?

Jeg trækker lod om bøgerne på torsdag den 2. juli, og sender dem straks derefter til vinderen. Så de måske kan nå at komme med i kufferten.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


24 thoughts on “Vind en fantastisk bogpakke

 • Betina Jørgensen

  Mine børn og jeg vil gerne vinde, så vi har noget nyt læsning til sommerferien og flyveturen 🙂 det kunne værd lækkert 🙂

 • Tina Holt

  Vi læser/hygger altid meget når vi er på ferie, så det ville være fantastisk for mine tre dejlige drenge at få nogle nye bøger i år 🙂

 • Janne

  Det var da en skøn sommerkonkurrence! Jeg skal helt klart læse bøgerne med mine to drenge på hhv. 4 og 7 år – den store er ikke så vild med “læs-selv” konceptet endnu, men nye bøger er altid et hit! Og så er “Hej Smukke” helt klart til de to store piger på 15 og 17 – mon ikke der kan blive til et par timers “aktivitet” 🙂

 • Lisa Kofoed

  Jeg er selv rigtig glad for at læse og har heldigvis fået videregivet glæden til mine børn. De ELSKER bøger – og den hyggestund, vi har sammen omkring bøgerne. Min store pige på 9 læser selv ALT, hun kan komme nærheden af og min dreng på 6 år elsker at få læst højt. Den mindste på snart to år elsker især sangbøger:-) Så en lille bogpakke i postkassen ville uden tvivl forsøde vores sommerferie:-) God sommer. Lisa

 • Susanne Stoltenborg

  Disse dejlige bøger, vil passe perfekt til min målgruppe, i arbejdet med børn der har dansk som andetsprog, og som netop ved anvendelse af børnesange, fagtesange, billedbøger og dialogisk læsning, støttes i dansksprogstilegnelsen. Bedste hilsener Susanne

 • Louise Scheele

  Jeg ville pakke bøgerne fint ind, sætte et kort på, hvor der står God Læsning og God Sommer! og sætte på dørtrinnet til en økonomisk udfordret familie, ringe på og løbe, inden de åbner. Fordi bøger er nogle af de bedste gaver man kan få.

 • Mia

  vi er på udkig efter sommerferie-læsning til vores ferie i sommerhus – og den her pakke ville være helt perfekt! Den vil vi gerne vinde!

 • Ann

  Jeg læser højt for ungerne hver aften og i ferien bliver der tid til ekstra højtlæsning, så nye bøger ville være skønt. 🙂

 • Ina

  Skal passe mine søde børnebørn Vigga og Nora i uge 30. Bogpakken vil være ideel at vinde og samtidig lave skovtur på græsplænen med madkurv og en stak gode bøger, mens der hygges.

 • Mia Niemann

  Herhjemme læser vi sammen om aftenen. Det er Monique på 6 år eller mig der læser højt. Det lille publikum herhjemme består af vores to piger på 4 år. De elsker en god historie. Vi snakker gerne om historien efterfølgende og ville elske at få lidt ny inspiration i form af nye bøger. Derfor ville vi nyde at vinde lidt nye bøger til ferie. God sommer fra os. Hilsen Mia.

 • Maja

  Jeg skal vinde, fordi mine børn skal på ferie med deres store kusiner – der er derfor noget for dem alle i denne skønne bogpakke.

 • Brian Riget

  Mine 2 sønner (Felix og Matis) er blevet helt vilde med at kigge i bøger og høre historier (når de ikke bruger Ipad’en 🙂 så det vil være super lækkert med nogle nye bøger til sommerferien.

 • Rikke Hemmingsen

  Jeg skal vinde denne bogpakke, fordi den passer perfekt til mine fire døtre i alderen 1-5 år. De to ældste på 5 år får hver aften læst mindst to bøger/historier, og de små på 1 år er i skarp træning med billedbøger. Vi ELSKER bøger herhjemme, og børnebogsbiblioteket kan aldrig blive for stort i vores hus. Bøgerne i denne konkurrence har vi ikke stiftet bekendtskab med, men jeg synes de ser spændende ud, og de mangler helt sikkert i samlingen!!

 • Medina Færch

  Jeg fortjener ikke at vinde mere end andre, men vil ELSKE at læse dem og hvis postmanden er hurtig, kan han måske få dem i 4 års fødselsdagsgave den 12/7? 🙂

 • Camilla Nyegaard

  Min ældste datter på 9 er rigtig dygtig til at læse og interesserer sig meget for bøger, derfor vil det være en fornøjelse at vinde nogle til hende. Og min mindste stjerne begynder så småt også at læse selv, men elsker stadig at få læst højt. Det gør de nu begge to.

 • Lone hansen

  Bøger kan vi aldrig få nok af! Og vil gerne forsøge at inspirere min datter, på snart fire, til en fælles perleplade produktion