Børn i byen prisen 2015 NOMINERET 36


pris2015_nomineret_8 (1)

Altså jeg er ret så stolt. Jeg er glad. Jeg er beæret. Jeg har nemlig fået sådan en fin mail. Min blog er nomineret i kategorien “bedste blog”. Det er meget stort synes jeg. Specielt fordi det er JERES skyld. Det er jer, der har stemt.

Om prisen står der blandt andet: Børn i byen prisen 2015 uddeles til dem, som gør det allerbedst for børnefamilierne. Og det er da noget at være en del af. Jeg gør det jo fordi det er sjovt, og så er det bare SÅ lækkert, at I også kan bruge det jeg laver til noget.

De nominerede er netop blevet offentliggjort indefor hele 19 kategorier. I kan læse meget mere om det lige her. 

Men jeg ville nu blive endnu mere glad, hvis jeg vandt. Hvor vildt ville det lige være? Feltet er så stærkt.

Hvis du synes, at mit arbejde med Mors Apps fortjener at vinde kategorien “Bedste blog” så skynd dig ind at stemme på mig. Du kan finde et direkte link til kategorien lige her. Du skal stemme på Mors Apps! Hvis du stemmer har du mulighed for at vinde ret fede præmier også. 

IMG_3528

 

TAK til dig!

Og tak til mine skønne piger for at hjælpe med at finde gode apps! Jeg kunne kun fange den lille – den store er ude og cykle i det skønne vejr… pris2015_nomineret_8 (1)

Følg Mors Apps:

Leave a comment

36 thoughts on “Børn i byen prisen 2015 NOMINERET