Vind Osmo 11


Så har jeg igen en fantastisk lækker konkurrence til dig. Du har nemlig chancen for at forkæle både dit eget barn og en skole efter eget valg. Du kan nemlig vinde spillet Osmo til iPad og samtidig donere 2 stk. Osmo til en skole. Lækkert ikke?
osmo
For at deltage skal du nominere den skole du synes skal vinde og hvorfor, så har både du og skolen mulighed for at vinde. Du kan deltage med tre lodder. Her på bloggen, på min Instagram-profil og via Facebook.
Vinderen findes fredag d. 6. november.
Osmo forhandles af Lirumlarumleg. Osmo koster 749,95.
Osmo_Banner_1

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


11 thoughts on “Vind Osmo

 • Maria Moos Sølving

  Min datter og hendes skole Kulsbjergskolen hvor hun er i mediepatruljen og de er itprofil skole

 • Else-Marie Nygaard

  Helt klart Dalby skole til bla mine elever i 1. og 6. klasse. iPad i undervisning er fantastisk og det skal vi bruge meget mere ☺️. Mine drenge på 6 og 9 vil desuden elske det ?

 • Mia Strange

  Mine piger og deres skole Engstrandskolen i Hvidovre, vil helt sikkert gerne vinde og bruge Osmo! Mine piger ønsker sig det til jul – og jeg er sikker på at det vil vække glæde i både skole og SFO!

 • Anni Bitsch Thisted

  Jeg nominerer Vestergårdsskolen i Viby J. Min søn er startet i 0. Klasse, og jeg er vildt imponeret over det engagement og den kreativitet, som både de fantastiske nærværende undervisere og pædagoger udviser. Derudover har de rigtig stor fokus på det sociale, så de styrker samværet på tværs af de tre klasser. @vestergårdsskolen @gladebørn @mangenyevenner @inspirerendeundervisning

 • Karin

  Hvorfor en skole ? Jeg syntes klart at Neuropædagogisk Center (AktivitetsCentret) kunne have stor gavn af Osmo til kognitiv træning af senhjerneskadede mennesker i Næstved.

 • Heidi Pape

  Nøøj!
  Den har stået på min ønskeseddel i et års tid nu.
  Jeg ville elske at dele præmien, med min fantastiske arbejdsplads, Hjallerup skole, hvor jeg ved, at biblioteket vil sætte kæmpe pris på det ? (De blev kåret blandt de tre bedste skolebibliotekar i dk).

 • Gitte

  Jeg vil gerne nominere ålykkeskolen i Kolding som påskønnelse af deres daglig arbejde hvor de formår at skabe fantastiske rammer og trivsel for
  Børnene så man trygt kan sende to glade børn afsted hver dag.

 • Susanne Hanse

  Jeg vil godt nominere 1. S på Kirke Hyllinge skole da de gør så meget for at integrere iPads i undervisningen og hele tiden prøver at finde nye måder de kan udnytte iPads på. På skolen har alle børn fra 1-4 klasse deres egen skole ipad.

 • Morten Hansen

  Min datters 1. Klasse på Kirke Hyllinge skole vil blive så glade for Osmo, da lærerne gør meget for at få integreret iPad i undervisningen. Alle eleverne har deres egen skole iPad så Osmo vil være perfekt for dem at have i klassen

 • Pia F

  Jeg nominerer 2.a på Dagnæsskole i Horsens. De vil synes det er fedt med endnu mere kreativitet i timerne ?