Hjerternes Dal 7


Mange børns dagligdag er fyldt med indtryk. Vores er. Der er så meget, vi skal forholde os til. Det er ikke ofte, at roen får lov til at sænke sig i løbet af dagen. De fleste har let ved at jonglere rundt i det og nyder de mange aktiviteter og indtryk, men der er børn, der kan have svært ved at sortere i de mange indtryk. Den daglige fordybelse kan være svær at finde i en travl (og digital) hverdag.

Da Gitte Winter Graugaards første bog “I mit hjerte” udkom, tog vi den virkelig ind i vores hjerter. For vores yngste har haft meget svært ved at sove om natten. Bogen var en gave. Den gav os en vidunderlig afslutning på dagen, hvor vi med de guidede børnemeditationer sammen kunne finde roen. Det bedste var, at det var mig, der skulle læse meditationerne.

Nu er der kommet endnu en bog til serien “Hjerternes Dal”  den har vi selvfølgelig også kastet os over. Det er vidunderligt, at få udvidet antallet af meditationer.

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at udlodde to eksemplarer af bogen i en konkurrence. Så nu kan du vinde en tidlig julegave til dig en en du holder af.

Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvem du vil dele bogen med. Du kan også deltage på Facebook og Instagram og på den måde øge dine chancer for at vinde en bog.

Du kan købe bogen flere steder på nettet.

Du kan læse meget mere om Room for reflection her.

Vinderen findes fredag d. 22.12.17. Vinderen får direkte besked.

(Dette indlæg indeholder reklame, da jeg har fået bogen som en gave af forfatteren)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 thoughts on “Hjerternes Dal

 • Maria Malene Vogelius

  Jeg ville være enormt taknemmelig for at vinde denne bog, som jeg vil læse for min lille datter Victoria, så hun kan komme helt ind i hjertet, når hun skal sove. Jeg kan ikke forestille mig en mere vidunderlig gave her op til jul 🙂

  • Maria Malene Vogelius

   Hov jeg havde ikke lige forstået, at der er 2 eksemplarer på højkant 😉 Skulle jeg være så heldig at vinde, så vil jeg give det andet eksemplar til min dejlige svigerinde og hendes 2 skønne børn, der altid har haft svært ved at falde i søvn. Jeg er derfor sikker på, at denne bog vil gøre underværker for hele familien 🙂

 • Karen Monies

  Jeg ville elske at læse denne højt for vores 8-årige pige som har et højt aktivitetsniveau i løbet af dagen og har svært ved at falde til ro om aftenen.

 • Johanne Christophersen

  Jeg vil modtage bogen med glæde og dele den med mine kollega. Vi skal nemlig igang med at have børne meditation som en del af børnehavedagen.

 • Sara Louise Qadri

  Det virker som en fantastisk bog som mine drenge, især den yngste, kunne få rigtig meget ud af 🙂
  Hvis jeg vinder, skal min venindes datter også have en bog!