Pages Navigation Menu

De bedste børneapps og andet sjov til børn.

Affiliate og reklamer

Mors-apps er koblet op på et affiliate-program, så hvis du overvejer at købe en af de apps jeg skriver om, må du meget gerne trykke på linket i anmeldelsen. På den måde er du med til at støtte mors-apps. Jeg modtager af og til promotionkoder fra udviklere, dette har ingen betydning for min anmeldelse – og en kode er ikke en garanti for en anmeldelse på siden.

Jeg skriver kun om de apps jeg synes er gode og kan stå inde for.

Mors-apps er koblet op på Google Adsense – alene af den grund, at jeg så kan betale omkostningerne ved at have en blog kørende. Jeg er dog meget opmærksom på, at dette ikke må fjerne fokus fra indholdet. App-anmeldelser og gode anbefalinger er det vigtigste.

Er et indlæg sponsoreret, vil det fremgå tydeligt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>