Toca Hair Salon 423


Mine piger er VILDE med Toca Hair Salon. Vilde som nærmest forelskede i den. De synes, det er SÅ sjovt at style figurene i deres egen frisørsalon.

I Toca Hair Salon har barnet sin egen frisørsalon med 6 forskellige kunder. De kan klippe, tørre, farve, rede og style håret helt som de synes. Kommer de til at klippe for meget af, kan de endda få håret langt igen ved hjælp af en lille trylledrik. Mens arbejdet står på, reagerer deres kunder på stylingen, så det er med at gøre det godt. Kundens ansigtsudtryk ændrer sig for at vise, om de er tilfredse med stilen. Så det er let for barnet at finde ud af, om de er på rette vej eller ej.

Når stylingen er fuldendt, kan man tage et billede. Det betyder, at både vores iPhone og iPad er fyldt op med øjebliksbilleder af Toca-kunder og deres smarte look :-). Se her Najas yndefulde styling – som det ses, er kunden ikke yderst tilfreds:

 

Sara Lucia er flad af grin, når hun ser billedet – hun er i det hele taget flad af grin, når Naja er frisør. Det er åbenbart meget sjovt, at Naja føntørrer kunderne i hovedet og farver i de mærkeligste farver 🙂 Sara derimod sætter en kunst i at gøre det flot!

Det er en super god app. Jeg kan rigtig godt lide, at det ikke er yndige damer, der skal styles. Det er “børnet”, naivt og sjovt lavet. Appen appellerer både til drenge og til piger. Her kan du bruge din fantasi og lege med stylingen – uden at resultatet skal være en topmodel.

 

Det er let at komme i gang med appen. Er der alligevel problemer, følger der en grundig forældreguide med 🙂

 

Toca Hair Salon er en klar vinder hos os!. Toca Boca – der er svenskudviklet – har lavet en række andre børneapps. Dem skal vi helt klart også have prøvet af her i ferien!

Toca Hair Salon koster 19 kr. i App Store.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

423 thoughts on “Toca Hair Salon