Toca Tea time 359


Den er intet mindre end genial den her app!!! Hold op hvor har vi hygget i regnvejret. Vi har nemlig været til teselskab. Pigerne, pigerne og mig, pigerne og deres far, barbiedukker, bamser, Disneyprinsesser … Alle har fået en invitation.

Appen er en form for rollespil – en fælles leg, hvor 3 kan sidde med ved bordet på samme tid. Barnet vælger dug og dækker bord. Der er forskellige tallerkener til hver dug, og forskellige kopper og kager (godt tænkt. Det kan være temmelig svært at blive enige, når man er 2 og 4½ og VIL have hver sin tallerken). Med hyggemusik i radioen og tændte lys på bordet er scenen sat, og festen kan begynde.

Kagerne spises ved at trykke på dem. På samme måde kan man også drikke sin kaffe eller saftevand. Man kan hælde mere op og tage flere kager. Man kan komme til at vælte sin kop, men så tørrer man bare op med en kleenex.

Selvfølgelig skal man huske at vaske op, inden man kan påbegynde det næste selskab.

Vi er alle i familien vilde med appen og giver den samtlige af de stjerner, vi har at give af. Jeg tror næsten, at Naja er villig til at give en sut måske – eller?

I stedet for en instruktionsside, hvor spillets gang står skrevet, har Toca Boca lavet en side med instruktionsfilm. I øverste højre hjørne er et lille kameraikon. Trykker du her, kommer der en lille film med alle alle Toca Bocas apps. Sara spottede den straks og kunne af sig selv finde ud af, hvordan hun skulle bruge appen. Det er bare super smart lavet.

Appen er kun lavet til iPad, men det forstår jeg godt. Det vil slet ikke være muligt at få samme oplevelse af spillet via en iPhone. Den vil simpelthen være for lille.

 

Appen koster 19 kr. og er kun til iPad.

 

 

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

359 thoughts on “Toca Tea time