Rail Maze 432


Rail Maze – gratis. Til iPhone, iPod Touch og iPad.

Her er en rigtig god gratis app – til både små og store. Et avanceret form for puslespil, hvor du skal føre et tog fra start til mål. Banerne bliver sværere og sværere, og du møder udfordringer undervejs.

Sara Lucia og jeg har virkelig hygget os med Rail Maze. Aftenens godnatlæsning blev erstattet af en gang hjernegymnastik. Sara bliver vildt udfordret, men er ret god til at finde den rette vej. Jeg nyder at ligge ved siden af hende i sengen. Snakke, hygge og løse banerne sammen med hende.

Desværre er der mange reklamer i appen. Der er ikke mulighed for at vælge dem fra. Reklamerne følger altså med. Men ved at slå begrænsningerne til (læs hvordan her) undgår du at blive sendt videre til App Store.

… Nu er der ro fra pigerne … Måske jeg selv skulle køre videre med det lille tog. Det er faktisk ret sjovt (og en stor tidsrøver i stil med Bejeweled 2)

rail maze skærm 2

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

432 thoughts on “Rail Maze