Big Machines 434


Big Machines må simpelthen være drømmeappen til børn, som er fascinerede af de store arbejdende maskiner. En app til rigtige drengebørn – og Naja. Hun synes det er VILDT spændende at se den store traktor køre rundt. Børn elsker store, larmende maskiner. Ingen tvivl om det.

Med appen Big Machines får du 2 film på hver 10 minutter. De er SUPER flotte, billederne og lyden er helt i top. En film om maskiner på marken – og en om de store maskiner på job.

Har I lyst til at se mere, kan I købe film med hver maskine for sig selv. De er uden tale, men med maskinernes arbejdende lyd. Filmene koster 6 kr. stykket og kan købes via et link til App Store (så husk begrænsningerne, hvis ungerne ikke selv skal købe :-))

Det er danske Oscar Film der sammen med softwarefirmaet Huge Lawn står bag den nye app. Kristian Jørgensen, der er idémand bag konceptet udtaler:

“Jeg fik ideen, da jeg opdagede hvordan mine egne børn kunne sidde tryllebundet med billedbøger af store maskiner…. hvorfor ikke gi’ dem den fulde oplevelse med levende billeder og lyd. Derfor har vi været i marken og produceret over ti kraftfulde maskiner (…)

Se en lille trailer her:  http://www.youtube.com/watch?v=eP6Ty05iR_s

Kan du ikke køre forbi gravemaskinen med dit barn uden liiiige at stoppe op og undersøge nærmere, så er appen her lige noget for jer. Det er samtidig rigtig godt at se, at der også kommer nogle gode danske apps som appellerer til de skønne drenge. Jeg afprøvede appen i dag på en kollegas fantastisk søde søn på 4 år. Han var dybt optaget – nøj det var guf for ham! Han var dog irriteret over den svingende netforbindelse vi havde på stedet. Appen kræver nemlig netforbindelse for at afspille filmene, men til gengæld er kvaliteten så helt i top!

En super super flot GRATIS app!

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

434 thoughts on “Big Machines