Promotionkoder – gavekoder – gavekort 742


Hvad er det – og hvad gør man så lige med de lange ulæselige koder?

En promotionkode er en kode udviklerne får fra Apple. Dem kan de bruge til at promovere deres app med – deraf navnet:-). I USA er det meget brugt, at man giver koder til læsere på app-blogs, på den måde skaber man opmærksomhed om sin app og får tilbagemeldinger fra brugerne. Får jeg koder af udviklere deler jeg dem med jer 🙂

Sådan indløser du koden: Du trykker på UDVALGT – nederste venstre hjørne i App Store. Scroller du helt ned i bunden kommer knappen REDEEM frem. Den skal du trykke på. Et felt kommer frem, her skal du trykke din kode ind.

Finder du en god app, som du gerne vil dele og give i gave, kan du sende en gavekode. Du skal trykke på appen, scrolle helt ned i bunden og trykke på GIFT THIS APP. Her skal du indtaste modtagerens e-mail. Beløbet trækkes på din konto. Modtageren vil så få tilsendt en kode, som skal indtastet i enten iTunes eller App Store. (Blev det lidt rodet? sorry, det er sent :-))

Koden indløses på samme måde som en promotionkode!

Du kan også købe et gavekort til iTunes, de kan bl.a købes i Fona. På bagsiden er der et lille skrabefelt, bag feltet gemmer der sig en lang ulæselig kode 🙂 Denne kode indtastet i enten iTunes eller App Store, og beløbet sættes ind på din Apple-konto. Koden indtastes på samme måde som en promotionkode 🙂

God fornøjelse 🙂

Rikke

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

742 thoughts on “Promotionkoder – gavekoder – gavekort