Cykelmyggen Egon 353


Har du set, at Fusentasterne i samarbejde med Gyldendal har lavet en ny app?

Cykelmyggen Egon er en gratis app med syv forskellige puslespil udviklet af Fusentasterne. I appen kan man købe den dejlige bog af Flemming Quist Møller om Cykelmyggen Egon indtalt af Martin Brygmann. Vi har kun prøvet puslespilsdelen, men skal uden tvivl også læse bogen. Jeg elsker de skønne illustrationer og bogen vækker dejlige minder. Jeg er helt sikker på, at Sara vil elske den.

De syv forskellige puslespil kan varieres i sværhedsgraden fra 4-80 brikker på iPad og 4-16 brikker på iPhone, så der er udfordringer for enhver. Fusentasternes bidrag til denne app er vellykket, og man møder den velkendte lille pige stemme fra de mange danske børneapps Fusentasterne har udviklet.

Husk at sætte begrænsningerne til på enheden, hvis de små ikke selv skal shoppe løs i App Store. Kan du ikke huske hvordan, så læs mere her 🙂

Læs mere på Gyldendal om de mange app-udgivelser de har, der er virkelig mange gode børnebøger!!!

Du kan også søge på Fusentasterne i søgefeltet til højre, så kan du læse mine anmeldelser af de mange andre dejlige og meget gode børneapps fra Fusentasterne. De udvikler fantastiske apps til de små 🙂

Cykelmyggen Egon kan hentes i App Store. Bogen koster 48 kr.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

353 thoughts on “Cykelmyggen Egon