Cirkeline Give-away 459


Det kan da godt være, at bloggens første fødselsdag er ovre, men jeg lovede jer, at der ville være en give-away med Cirkeline. Den kommer nu 🙂

Jeg har fået de skønneste ting med Cirkeline –  til at dele med jer..!

Kender du appen med Cirkeline fra Dansk Tegnefilm? Den er så fin! Jeg har tidligere anmeldt appen her på bloggen og på b.dk.  Cirkelineappen er stadig meget populær hos os, og er en af de apps mine piger finder frem igen og igen. Her kommer hvad jeg skrev. Bemærk der er tilføjet ny tegneversion til appen – så nu er den faktisk endnu bedre!!!

Cirkeline – gratis til iPhone, iPod Touch og iPad.

Så har den populære, søde, tegnede lille pige Cirkeline endnu engang indtaget app-verdenen. Resultatet er en fantastisk sød og sjov børneapp til de mindste fra Dansk Tegnefilm.  Jeg må indrømme, at  jeg blev helt glad, da mailen tikkede ind i inboxen. Cirkeline er så sød og bringer barndomsminder med sig. Jeg hentede straks appen, og afprøvede den fra ende til anden (inden pigerne fik fingrene i den). Nu er det jo ikke første gang, at vi møder den unge pige på 55 år i den nye digitale verden. Forlaget Rosinante & Co har to interaktive app-bøger, som også klart kan anbefales. Men denne Cirkeline app er anderledes.

Sammen med Cirkeline bevæger man sig rundt på tegnerens skrivebord, som er en tidsrejse i sig selv. Et vidunderligt univers, der oser af dansk barndom med Logoer og symboler fra Cirkelines mange år. Lige fra Røde mor stickers, Pedalkraft JA TAK, Hoptimister, Cirkelkaffe til Blå Gajolpakker (min mormor har ALTID en pakke i lommen). På turen rundt følger Cirkeline og musene Frederik og Ingolf dig i tykt og tyndt. Du kan trykke på dem og få dem til at bevæge sig.  Frederik og Ingolf ELSKER ost, så det skal man selvfølgelig finde til dem. Konstant.

Ud over at være en aktivitet i sig selv, rummer skrivebordet 7 små spil og aktiviteter.  Aktiviteten er en integreret del af skrivebordet og lyser, når du nærmer dig. Selv Naja på 2½ var ikke i tvivl, her er noget man kan trykke på. Indholdet varierer fra påklædningsleg med Cirkeline til fyrværkeri-show. Her er sjov til alle børn. Hvis man ønsker yderligere udfordringer, kan man købe udvidelser inde i appen. Dog kan appen højst koste 38 kr. Vi har købt alle kort til huskespillet, det synes begge piger er sjovt. Jeg kunne dog godt ønske mig, at bogstaver og dyrenavne blev sagt højt. Match dyr med lyde er en super god idé, her skal barnet finde den rette lyd til dyret. Det kunne være genialt med bogstaver.

Appen har potentialet til at være en rigtig god app. Den har en af de sødeste og mest kendte  børnefigurer i Danmark. Den har et suverænt univers. Den er flot og levende. Den har en fantastisk lydside, hvor originalmusik og lyde er en del af appen. Derfor ærgrer det mig lidt, at der er nogle små detaljer som driller mig. Hvorfor ligner det ikke en kridtstreg, når man tegner på tavlen? Hvorfor kan informationsikonet lige netop ikke være på skærmen?  Jeg ved godt, at det er en ligegyldig ting for appen, men det fanger mit øje. Det er skønhedsfejl – I know. På skrivebordsrundturen kan man trykke på ark med Cirkeline, her får man et link til Facebook (… som man ikke må bruge, når man er under 13…) med nogle ark til udskrivning. Krise. Sara ville jo farve billederne. Må man ønske en malebogsfunktion i en opdatering? Hvor barnet kan vælge og farvelægge billederne? Bed om … ( og jeg takker for opdateringen – fed funktion)

Men skønhedsfejl står ikke i vejen for, at Cirkeline som app fanger fra første øjekast. Ungerne (og jeg) er vilde med den. Vi vil klart anbefale denne app. Som før nævnt, er der  mulighed for in-app køb, så husk at slå enhedens begrænsninger til. Det er SÅ ærgerligt, hvis ungerne kommer til at gøre utilsigtede køb. Hvis du ikke ved hvordan, kan du se det her. Særligt når det kan undgås.  Jeg synes prisen for merkøb er rimelig, men man kan sagtens få flere timers sjov ud af appen, uden at det koster en krone.  Jeg vil slutte med Saras ord: Den er helt vild god. Altså rigtig god.  Det skal du skrive, så de andre børn også kan prøve den.

Du har nu mulighed for at vinde en dejlig præmie med Cirkeline. Der er hele tre forskellige gaver – to pakker med et Cirkeline håndklæde + tre beanies med Cirkeline, Ingolf og Frederik. Du kan også vinde en super sød, stor og dejlig Cirkeline (Hvis Naja frivilligt vil lade hende flytte 🙂 Den lille Cirkeline er med på billedet, for at vise hvor stor den du kan vinde er!) 

[slideshow]

Det eneste du skal gøre er at skrive et indlæg enten her eller på Facebook. Skriv meget gerne hvorfor Cirkeline eller musene skal flytte hjem til jer, så jeg kan vælge det helt rette hjem!

Jeg trækker lod tirsdag aften 🙂

Har du endnu ikke Cirkeline, kan den hentes lige her – helt gratis.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

459 thoughts on “Cirkeline Give-away