Joe Danger 388


Sara Lucia har meldt sig som anmelder af Joe Danger fra Hello Games. Her kommer hendes ord – jeg håber I kan følge med, det er det fineste eksempel på børnestavning – udført af en trunte i 0.kl.

når man stato tryker man på start så tryka du på den sdørsde fiakant så velja du va fon en bane du vel så begøna du med banen så skal du få ale pene og nogen gange skal du hopper du og nogen gange skal du buge dug

(Når man starter trykker man på start. Så trykker du på den største firkant, så vælger du hvad for en en bane du vil, så begynder du med banen. Så skal du få alle pengene og nogen gange skal du hoppe, og nogen skal du bruge duk.) 

Jeg vil gerne tilføje lidt. Joe Danger er klart en af de bedste apps jeg har prøvet. Den er vanedannende og super sjov. Grafikken, lydsiden og selve spillet er super gennemført. Man får  bare lyst til at spille mere, mere, mere.

 

I Joe Danger er der ingen knapper til at styre med. Det hele styres ved hjælp af små tryk på skærmen, og man kan trykke hvor som helst. Det går ganske let, dog ikke lige i starten. Sara prøvede spillet for første gang igår. Hun er fuldstændig hooked på diverse løbespil som Hugo Race, Tempel Run og Subway Surfers, så det hurtige tempo og den lækre grafik fangede hende straks. Men hvor de andre løbespil er lette at mestre, så kræver Joe Danger lidt mere. Troede jeg. Allerede i dag mestrer hun teknikken til perfektion. Stort set. For netop som man tror man kan ALT, så smides endnu en udfordring på. Der er utrolig mange baner, der alle rummer forskellige discipliner, så sværhedsgraden øges konstant – hvilket kun gør spillet sjovere.

Joe Danger er en lille mand i heldragt, han har en lille topmave, kører på en rød motorcykel og den fedeste dansestil. Nogle af banerne kræver en anden figur end Joe Danger. Disse købes af de optjente guldmønter. Du kan også købe dig til figurerne for rigtige penge (så sæt lige begrænsninger til ikke). Der er slet ingen grund til at punge ud – guldmønterne tjenes lynhurtigt!

Joe Danger har “det”. “Det” som gør, at man vender tilbage og konstant finder nye udfordringer. Og så er det altså lidt fedt med en app, som både fanger interessen hos en pige på 6 år og hendes mor.

Vi kan kun sige KØB DEN! Joe Danger koster 19kr i App Store.
Joe Danger - Hello Games (iPhone)
Joe Danger - Hello Games (iPad)

Følg Mors Apps:

Leave a comment

388 thoughts on “Joe Danger