Bugs and Buttons 2 383


Wao! Der er kommet en 2er af den imponerende gode app Bugs and Buttons. Vi ELSKER den app, så begge piger jublede, da jeg viste dem den nyeste app. Vi kan ikke anbefale dig nok at få hentet denne app, den er nemlig gratis lige nu. Jeg ved ikke hvad normalprisen er – men mit bud vil være 19 kr. Men faktum er, at du kan hente gratis. Så afsted i App Store med dig 🙂 Bugs and Buttons 2 er på dansk. Appen rummer et mix af forskellige minispil og opgaver, som kommer i den flotteste grafik i kan forestille jer i en app. Jeg tror ikke jeg har set flottere – og jeg er måske den i Danmark der har set på flest apps…

…og jeg skal beklage, at der ikke er skærmbilleder, men pigerne spiller 🙂

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt, at jeg kan tippe dig med gode apps. Og du kommer direkte til App Store. På forhånd tak.

 

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

383 thoughts on “Bugs and Buttons 2