Pili Pop 371


pilipop1 Pili Pop er klart den bedste app jeg har set til at lære engelsk med. Den er simpelthen genial, og formår på bedste vis at udnytte mediet til fulde.

Det er ved at være lang tid siden, at jeg hørte om appen Pili Pop første gang. Jeg slog den egentlig hen, og kiggede ikke nærmere på den. Der er ufattelig mange “lær-engelsk” apps, og jeg har desværre ikke set mange gode. De har enten været for svære, for lette og henvendt til helt små børn (fx Dora). En anden faktor var prisen, jeg synes appen var (er) dyr. Den koster 45 kr. Jeg køber (alt for) mange apps, også apps som jeg fortryder stort (og derfor ikke skriver om herinde). Så jeg bliver nødt til at tænke mig om 🙂

Men i december hentede jeg en gratis jule-version af appen. Jeg var solgt. Jeg overgav mig og smuttede i App Store. Jeg har ikke fortrudt.

pilipop2

En udfordring ved engelsk er at turde at sige noget, at overskride sin egen grænse og ikke være bange for at lave fejl. Børn har lettere ved det end voksne. Men vi har en datter, som bestemt hører til i den gruppe. Det er ikke let, specielt ikke, hvis man sidder i en klasse. Men det er her Pili Pop kommer ind i billedet. Appen er en sjov læringsapp, der motiverer børn til aktivt at tale engelsk. Børn er vildt gode til at tage nye sprog til sig, og med appen her, kan det læres på en sjov og helt unik måde ved hjælp af talegenkendelse.

pilipop

I Pili Pop skal barnet besøge forskellige lande. Der skal måske arrangeres en udstilling, og barnet skal sige forskellige ord i den sammenhæng. På rejserne øves talesproget ved at gentage ord, høre ord og forstå ord. Der arbejdes med ord inden for kategorierne tal, tøj, sport, vejr, farver og dyr. Ved hjælp af talegenkendelse opfanger appen, om barnet udtaler ordet korrekt. Det er altså virkelig smart. Derudover har appen et system, der giver dig mulighed for at oprette forskellige profiler og  registrere dit barnets fremgang.

Pili Pop til et super godt læringsredskab til den første engelskundervisning. Den er unik – den er prisvindende – den er virkelig smart. Vi kan varmt anbefale dig at købe appen. Du vil ikke fortryde.

Appen er udviklet til børn fra 6-10 år. Vi har dog en trunte på 4, som også har stor glæde ved appen.

Pili Pop er udviklet både til iPhone og iPad. Appen koster 45 kr. i App Store.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

371 thoughts on “Pili Pop